Laus

Nit ADG #Laus17

La Nit ADG Laus és la cerimònia de lliurament dels Premis ADG Laus 2017, el moment en que es descobreix el veredicte del jurat i l’ocasió per conèixer els millors projectes del disseny i la comunicació visual de l’any. També és la nit en la que es coneixerà els premis Laus d’Honor i Laus Empreses i Entitats, així com el Premi Laus Aporta-Fundació Banc Sabadell. Aquest últim premi vol fer visible la contribució del disseny en la societat amb projectes que, mitjançant la comunicació visual, han aconseguit tenir un impacte positiu.

En la cerimònia d’aquesta 47a edició, conduïda per Carlo Padial, convidarem als guardonats d’Or i Grand Laus a recollir els seus trofeus dins un nou espai efímer al Disseny Hub Barcelona. Una gran cúpula retro il·luminada sostinguda per una grua obra de l'estudi CODA. Després de la cerimònia, aquells que sigueu portadors de Plata i Bronze Laus, podreu recollir els vostres trofeus i diplomes a la Zona de Premiats. No perdeu l’oportunitat d’immortalitzar el moment al nostre nou Photocall!

Però a la Nit ADG #Laus17 d'aquest any, tan si ets premiat com si no, els nostres patrocinadors tenen moltes sorpreses preparades només per a tu. Gràcies a FujiFilm, Casanova Foto i Leuchttrum1917, faran que t'enduguis d'aquesta nit un record inoblidable.

Festa ADG Laus & Razzmatazz
La celebració anual de referència de la nostra professió, el punt de trobada d’amics, companys, mestres i estudiants, la Festa ADG Laus. Tot això amenitzat amb les sessions de Bankrobber Gang Djs.

Però la nit no acaba aquí! La festa continua a la Sala Razzmatazz. Amb la polsera acreditativa que us donarem a l’entrada del recinte de la festa, tindreu accés gratuït a Razzmatazz fins que el cos digui prou.

Expo ADG Laus
Durant la Nit ADG Laus, també s’inaugurarà l’exposició dels Premis ADG Laus 2017, una oportunitat única per veure en primícia els projecte guardonats amb Plata, Or i Grand Laus. Una exposició emmarcada dins el FADfest 2017, que reuneix també els millors dissenys de l’any en el camp del disseny industrial, moda, artesania-joieria i arquitectura-interiorisme.

Anual ADG Laus
La Nit ADG Laus ve carregada de novetats, com la presentació de la nova edició del Llibre ADG Laus 2017. L’anuari dels premiats, que a més conté contingut exclusiu dels Grand Laus, Laus Aporta-Fundació Banc Sabadell o el Laus de Empreses i Entitats i Laus d’Honor. Entrevistes, il·lustracions i imatges mai abans publicades que fan de l’Anual ADG Laus una peça única. Gratuït per a tots els socis de l’ADG-FAD, a la venda per tothom.

 

FADfest 2017: Del 26 de juny al 2 de juliol

La Nit ADG Laus s’emmarca dins el FADfest, el festival anual del FAD que cada inici d’estiu celebra l’excel·lència creativa i fa de pont entre el disseny i la societat. El tema del FADfest'17 d’enguany és el turisme i treballarà el disseny per a un turisme sostenible dins la ciutat. Es posaran les dades sobre l’estat turístic i es donarà veu a totes les parts per ajudar a discernir els prejudicis dels problemes i les avantatges i inconvenients sobre aquesta activitat. El 26 de juny tindrà lloc l’inici del FADfest amb la conferència de Michael Webb i es clausurarà el dia 1 de juliol amb un gran concert audiovisual a la Plaça Reial.

Pots consultar el programa sencer d’activitats aquí.
 

INFORMACIÓ PRÀCTICA SOBRE LA NIT LAUS

Data i hora
30 de juny, obertura portes 19:30h

Aforament limitat
 

Programa

19.30h – Obertura de portes

20.00h - Cerimònia d’entrega dels Premis ADG Laus 2017

22.30h – Festa ADG Laus: entrega de Plates i Bronzes, Moritz, degustació de vins de Democratic Wines, Campari, càtering a càrrec de Barcelona Foodmakers, gelats, exposició, Llibre ADG Laus i molta festa!
01.00h – Tancament de portes

Preus
Socis d’ADG-FAD: 19 € (IVA inclòs)
No socis: 39 € (IVA inclòs)
 

Lloc
Edifici del Disseny Hub Barcelona
Accés per Pl. Glòries Catalanes, 37-38

 

Com arribar
Metro - Línia 1 Glòries
Autobús - Línies 7, 92, 192, H12
Tramvia: Tram besòs T5, T6 - La Farinera
Bicing - Estació de Bicing: Av. Meridiana - Metro Glòries
Aparcament: Ona Glòries (Ciutat de Granada, 173-175), Centre Comercial Les Glòries (Av. Diagonal, 208)

Si vindràs et recomanem que llegeixis la següent informació:
A la Nit Laus es fa entrega dels Ors i Plates a l’escenari.
Un cop finalitzada la cerimònia, a la Zona de premiats del recinte, es farà entrega de:
     -  un trofeu i dos diplomes als guardonats amb Plates
     -  un diploma als Bronzes
Si has estat premiat però no pots venir, podràs passa a recollir-los per les nostres oficines a partir del dimecres 5 de juliol.

Duplicats de diplomes i trofeus.

Aquells interessats podran demanar duplicats de diplomes i trofeus des del 5 de juliol fins el 21 de juliol. Contacteu amb nosaltres per a més informació.
 

Contacte
Mail: laus@adg-fad.org
Tel: +34 932 566 789 / 932 566 749

L’Organització es reserva el dret d’admissió. L’Organització es reserva el dret a fer canvis en la programació degut a causes de força major.

Related news