Bronce

Gráfica aplicada en espacios

Memòria d'un bar

Cliente 
El Celler de Can Roca. Palau Robert (Generalitat de Catalunya)

Briefing

Instal·lació al hall del Palau Robert en el marc de l'exposició de El Celler de Can Roca. És una reinterpretació d'un diorama que recrea el Bar dels pares dels germans Roca on van créixer i es van formar.

Propuesta

Creació d’una escenografia, realització de diferents capes de profundidat amb forex blanc i amb il·lustracions basades amb el que hi havia al restaurant, peces pensades per ser fresades i unides entre elles per definir cada objecte.

Aportación

Dimensionar a escala real el pop-up de paper que acompanya un dels plats del Celler de Can Roca.

Producción

Peces pensades per ser fresades i unides entre elles per definir cada objecte. Modular i Intinerable. Ls superposició de les peces fa que el relleu s'endevini per les ombres.

Créditos

Autor 
RUN
Cliente 
El Celler de Can Roca. Palau Robert (Generalitat de Catalunya)
Diseñador Gráfico 
Anna Bosch, Albert Galeote
Ilustración 
Anna Bosch, Albert Galeote
Dirección Creativa 
Anna Bosch, Xavier Roca Connétable
Fotografía 
Pol Viladoms